Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiebestemmingen: Abruzzo

Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement of vakantiehuis voor uw vakantie in Italië in de prachtige regio Abruzzo?

Abruzzo vakantie voor natuurliefhebbers

Wilt u ontdekken in Abruzzo de mooiste natuurparken in Europa, de romantische dorpjes, de machtige kastelen, de vergeten vrijplaatsen, of de blauwe zee van de Adriatische kust? In Abruzzo vindt u een selectief aanbod van accommodaties, waaronder appartementen, Condos, vakantiehuizen, villa's met zwembad, vakantiehuizen met honden en boerderij-hotels, zowel rechts- door de zee of in pristine bergdorpjes.

Excursies en rondleidingen in Abruzzo

Wij bieden u suggesties voor bezienswaardigheden en excursies, geschikt voor het hele gezin. En met ons leert u tips voor een vakantie in Abruzzo bijvoorbeeld dat de Abruzzen, met zijn bergachtige omgeving, is een paradijs voor wandelen en dat er in de winter een van de zonnigste regio's van Italië, met grote beschermde gebieden, skipistes en routes voor langlaufen.

Attracties Abruzzo

Ervaar het scenario van een uniek landschap van hooge en eenzame besneeuwde bergen met uitzicht op de zee met zijn lange stranden, rustige valleien waar het water van de rivieren is nog steeds glashelder. Abruzzo is dus ideaal voor een actieve vakantie vol sport, wellness en ontspanning. Ook het vermelden waard zijn de thermale baden, die werden gewaardeerd door de Romeinen. Wist u dat aan de kust in Abruzzo vooral bij Pescara zijn er brede stranden met goudkleurig zacht zand? De Adriatische Zee is uitstekend, vooral op dit gebied vaak met "Blauwe Vlag" stranden begeerde vanwege de goede kwaliteit van het zwemwater. De kustlijn van Abruzzo is ook rijk aan geschiedenis en cultuur, zoals de historische commerciële haven steden van Giulianova, Roseto, Pescara, Ortona, San Vito Chietino, Fossacesia en Vasto getuigen dat ze kunnen allemaal gekomen met verschillende attracties.

Weer en klimaat in Abruzzo

Het klimaat van Abruzzo is net zo divers als het landschap. De kust is zeer mild en in de winter, de temperaturen nauwelijks dalen tot onder de vijf graden. In de zomer stijgen zij van 35 ° C tot 40 ° C gedurende de dag en nacht ze weer dalen tot minstens 20 ° C. Hoe verder je in de bergen, de koeler is het in elk seizoen. In de zomer is het zeldzaam te zijn warmer dan 28 ° C en de nachten zijn aangenaam fris, ondertussen in de winter niet alleen vriestemperaturen bewind, maar er is ook een grote kans op sneeuw.

Abruzzo Wandelen

De Abruzzo Bergen Majella, Gran Sasso en Monti della Laga zover Lazio en Marche zijn een ideale bestemming voor wandelaars, bergbeklimmers, voor archeologen, maar ook vooral voor degenen die willen lokale delicatessen te proeven. De grote Archeologisch Museum van de Romeinse en Italiaanse civilisatie in Abruzzo is in Chieti.

U bent speciaal en we willen ervoor zorgen dat uw vakantie in de Abruzzen een bijzondere ervaring zal zijn!

Abruzzo, ontdek de mooiste en de meest bekende plaatsen

Beld van Civitella del Tronto

Civitella del Tronto

...

DETAILS
Beld van Montenero di Bisaccia

Montenero di Bisaccia

...

DETAILS
Sitemap | Nieuwsbrief | Contact | Help | Pers | Blog | Affiliate | Colofon | Voorwaarden |
Wij accepteren betalingen met credit card Credit Card