Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiebestemmingen: Sicilie

Bent u op zoek naar vakantie-ideeën, toeristische attracties, reistips, een goed onderhouden vakantiehuis of appartement voor uw vakantie in Sicilië?

Sicilië: vakantie op het eiland van de Griekse tempels

Sicilië, de mooiste eiland in de Middellandse Zee vindt u een scala van vluchten naar vakantie verblijven, culturele en culinaire rondleidingen vinden. We stellen iets nieuws voor!

 

Maak een vakantie een keer in een huis of appartement, want een vakantiehuis in Sicilië is de ideale uitvalsbasis om Sicilië te verkennen.

Wij bieden u een unieke ervaring, waar we u op de ontdekking van Sicilië in al zijn facetten: oude geschiedenis, een prachtig landschap aan de zee, Eurpoas hoogste vulkaan Etna (3340 m), gastvrije mensen en dat alle centra in de Middellandse Zee naar Sicilië iets minder dan 2 uur vliegen afstand.

Tours en attracties in Sicilië

Ontdek de oude gebouwen in Siracusa, Agrigento, Giardini Naxos en Taormina en roepen de geest van de tijd al lang weer gestegen. U kunt ook naar de stad Palermo (uit Griechieschen Pan Ormos, "alle poorten"), de moeite waard is de oude stad en het kasteel van Norman. Palermo is de hoofdstad van de autonome regio Sicilië met zijn 730 000 inwoners, de grootste stad op het eiland. Maar het wordt ook beschouwd als de culturele en economische centrum tussen de Middellandse Zee en Europa. Sicilië heeft een verreikende en turbulente geschiedenis. Door zijn centrale ligging in de Middellandse Zee, Sicilië is zeer gewild. Grieken, Romeinen, Vandalen, Arabieren, en de Noormannen, ze heerste over het eiland en lieten hun sporen na. De inboorlingen werden Sicani en Siculi genoemd en wandelden over de zuidpunt van Italië naar Sicilië een. Ze werden verdreven door de Feniciërs, Carthagers en Grieken. De oude Grieken gesticht er ook 735 voor Christus, de eerste nederzetting, Naxos. Andere belangrijke Griekse centra waren Akragus, vandaag Agrigento en Gela. In de Vallei van de Tempels in de buurt van Agrigento talrijke Griekse gebouwen zijn overgeleverd uit de oudheid. Wist u dat het eiland Sicilië van de nog steeds actieve vulkaan Etna uit kijken als een ligt ondersteboven ster met drie pieken? Of dat Tindari (voorheen Ttyndaris) was een van de laatste Griekse-Siciliaanse kolonies, en dat, in het Heiligdom van de Zwarte Madonna wordt gehouden? Niet te vergeten zijn de kleine eilanden rond het eiland Sicilië: Eolische en Egadische eilanden zoals, Ustica, Pantelleria, Linosa en Lampedusa, elk heeft zijn eigen karakter.

Weer en klimaat op Sicilië

Sicilië heeft een mediterraan klimaat met hete, droge klimaat in de zomer en zachte, vochtige winters. Aan de kust, de temperaturen in de zomer gemiddeld 26 ° C, in de winter 10 ° C. Van mei tot september valt op korte buien nauwelijks terug te vinden. Laat in de herfst en winter zijn de natste tijd.

Sicilië, dat wil zeggen, lange stranden en zomervakantie van april tot oktober

De grootste, met meer dan 25.000 vierkante kilometer eiland in de Middellandse Zee verbaasd door vele contrasten: Bloeiende citroenbomen aan de zee en kale, in de zon gebakken berglandschappen, chaotische metropool vol schrijnende sociale tegenstellingen met idyllische barokke steden en met mooie lange stranden. Dit alles met de warme zon van april tot oktober.

U bent speciaal, en we willen helpen dat zelfs uw vakantie op Sicilië is een onvergetelijke ervaring!

Sicilie, ontdek de mooiste en de meest bekende plaatsen

Beld van Acireale Stazzo

Acireale Stazzo

...

DETAILS
Beld van Balata

Balata

...

DETAILS
Beld van Barcellona Caldera

Barcellona Caldera

...

DETAILS
Beld van Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella

...

DETAILS
Beld van Capo d Orlando

Capo d Orlando

...

DETAILS
Beld van Castellammare del Golfo

Castellammare del Golfo

...

DETAILS
Beld van Cinisi

Cinisi

...

DETAILS
Beld van Falcone

Falcone

...

DETAILS
Beld van Furnari

Furnari

...

DETAILS
Beld van Milazzo

Milazzo

...

DETAILS
Beld van Mongiove

Mongiove

...

DETAILS
Beld van Noto Marina

Noto Marina

...

DETAILS
Beld van Oliveri

Oliveri

...

DETAILS
Beld van Palermo

Palermo

...

DETAILS
Beld van Pettineo

Pettineo

...

DETAILS
Beld van Rodi Milici

Rodi Milici

...

DETAILS
Beld van Scopello

Scopello

...

DETAILS
Beld van Selinunte

Selinunte

...

DETAILS
Beld van Terme Vigliatore

Terme Vigliatore

...

DETAILS
Beld van Terrasini

Terrasini

...

DETAILS
Beld van Valderice

Valderice

...

DETAILS
Beld van Villafranca Tirrena

Villafranca Tirrena

...

DETAILS
Sitemap | Nieuwsbrief | Contact | Help | Pers | Blog | Affiliate | Colofon | Voorwaarden |
Wij accepteren betalingen met credit card Credit Card