Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiebestemmingen: Marken

Bent u op zoek naar vakantie-ideeën, toeristische attracties, reistips, een goed onderhouden appartement of een vakantiehuis voor uw vakantie in de Marken?

Le Marche (de Marken) Het geheel van Italië in één regio

Weinigen weten over Le Marche. Een zestig kilometer brede strook van het landschap - aan de ene kant de Adriatische Zee met haar eindeloze stranden, kliffen, zacht zand, aan de andere kant de majestueuze bergen van de Apennijnen.

Rollende heuvels, een glimlachende landschap, gevuld met vegetatie, bergen tot tweeduizend meter hoog en prachtige natuurparken.
... En zo dicht bij de zee.
Zee, bergen, geschiedenis, kunst, cultuur, spiritualiteit, natuur, culinaire specialiteiten en wijn: "Le Marche is de betekenis van Italië".

De kust en de zee van Le Marche
Le Marche heeft meer dan 180 kilometer van de kust met 26 badplaatsen aan de Adriatische Zee, die wordt gekenmerkt door prachtige stranden, pittoreske baaien, 9 havens en 16 "Blauwe Vlag" stranden waarborgen van de kwaliteit van het water en duurzame ontwikkeling, bijvoorbeeld de "fluwelen strand "(" Spiaggia di Velluto "), zoals de kust wordt genoemd bij de opmerkelijke badplaats Senigallia.
De speciale vorm van het grondgebied in Ancona maakt het mogelijk om zowel prachtige zonsopgangen en zonsondergangen over de zee te genieten. De met gras begroeide kliffen van Monte Conero biedt een spectaculair landschap, het breekt het vlakke land, het creëren van een mooi stuk van kiezelstranden, rotsen en steile kliffen die vallen in de zee.

Excursies en wandelen in Le Marche
Waar je ook jezelf vinden in de regio Le Marche, de Apennijnen zijn nooit ver weg. Zij vormen de westelijke grens van de regio en bieden een aantal van de meest schilderachtige hoeken. Le Marche hebben twee nationale parken, Sibillini en Gran Sasso, evenals een verscheidenheid van beschermde landschappen tussen natuur en cultuur. Beroemde en het bezoeken waard zijn de Grotte di Frasassi, de grootste druipsteengrotten van Europa. De belangrijkste grot is zo groot dat de kathedraal in Milaan in zou kunnen passen. Wandelaars kunnen genieten van een uitstekende variëteit aan paden, naast de gemakkelijke wandelingen dicht bij de zee en op de vlakten, zijn er zowel gematigde en uitdagende wandelingen.

Cultuur in de Marche: Art steden en attracties
Zeker aan de top van de vele steden van de kunst is Urbino, vanwege zijn ontwerp op basis van de renaissance uiterlijk, ook een Unesco World Heritage Site; gevolgd door de regio's hoofdstad gesticht door de Grieken, Ancona, met zijn oude binnenstad en de grote haven, Pesaro, waar de jaarlijkse Rossini Opera Festival plaatsvindt, de vestingwerken van Macerata en Ascoli Piceno met zijn prachtige Piazza del Popolo, een van de meest beroemde pleinen in Italië. Een spectaculair uitzicht op de zee en naar de top van de Sibillini bergen kan worden ervaren in Fermo; Jesi, de geboorteplaats van keizer Frederik II. (HRR), die vervolgens werd een keizerlijke stad.

Oude vissersdorpjes langs de kust: Porto Recanati, Fermo, Porto San Giorgio, San Benedetto del Tronto.
Op de top van rollende heuvels zijn tal van oude dorpen en steden, zoals Cupra Marittima, Grottammare en Ripatransone, vaak met een lange geschiedenis die tot leven blijft en goed in de zeer goed bewaarde gebouwen.
Le Marche biedt ook een ongewone rijkdom van religieuze locaties: bedevaartsoorden, kerken, kloosters en abdijen zijn gebruikelijk in de hele regio.

Weer en klimaat in Le Marche.
Langs de kust van de zomer is erg warm, maar verfrist door een aangenaam briesje. Ten zuiden van Ancona, op de zogenaamde "Riviera delle Palme" de gemiddelde temperatuur in januari is 6 '- 7 ° C! In bergachtige gebieden, de zomer is aangenaam koel, de winters zijn erg koud met de mogelijkheid van veel sneeuw.

U bent speciaal en we willen ervoor zorgen dat uw vakantie in Le Marche ook een bijzondere ervaring zal zijn!

Marken, ontdek de mooiste en de meest bekende plaatsen

Beld van Apecchio

Apecchio

...

DETAILS
Beld van Arcevia

Arcevia

...

DETAILS
Beld van Corridonia

Corridonia

...

DETAILS
Beld van Matelica

Matelica

...

DETAILS
Beld van Mogliano

Mogliano

...

DETAILS
Beld van Monte Rinaldo

Monte Rinaldo

...

DETAILS
Beld van Morrovalle

Morrovalle

...

DETAILS
Beld van Piobbico

Piobbico

...

DETAILS
Beld van Porto Sant Elpidio

Porto Sant Elpidio

...

DETAILS
Beld van San Ginesio

San Ginesio

...

DETAILS
Beld van Santa Vittoria in Matenano

Santa Vittoria in Matenano

...

DETAILS
Sitemap | Nieuwsbrief | Contact | Help | Pers | Blog | Affiliate | Colofon | Voorwaarden |
Wij accepteren betalingen met credit card Credit Card