Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Onze tip voor vakantie Winter ski vakantie - Como meer

Beleef een witte skivakantie! Met poedersneeuw bedekte, lange skipistes, berghutten met zonneterrasen, après-ski feesten, alles wat U nodig heeft voor een perfecte wintersport vakantie! Verblijf een mooie wintervakantie in een van onze vakantiehuizen en beleef een wonderbare skivakantie in de Italiaanse Alpen. Comfortabele vakantiehuizen en vakantiewoningen hebben wij in ons aanbod. Onze vakantiehuizen liggen direct aan de skipistes van Madessimo, in de directe omgeving van St. Moritz.

Madesimo is gelegen in een prachtige vallei, aan de weg die over de Splügenpas gaat - en ligt op ongeveer 150 km van Milaan af. Madesimo ligt op 1500 meter boven zeespiegel en heeft diverse besneeuwde pistes, stille donkere bossen en wonderbaarlijke bergen. De talrijke, goed gemarkeerde, wandelpaden in de omgeving zullen naar het hart zijn van elke bergwandelaar.

Het romantische hooggelegen dal Val San Giacomo, waarin Madesimo ligt, geldt als een bijzonder sneeuwzeker skigebiet met meer dan 60 km piste - een tip voor sportieve individualisten. Dankzij de hoge ligging zijn alle pistes van makkelijk tot moeilijk goed geprepareerd. Madesimo is niet alleen beroemd om haar moeilijke afdaling, die zelfs voor de kenner een echte uitdaging is. Ook voor nordic-walking liefhebbers en langlauffersis Madesimo geschikt met goed verzorgde routes en speciale tracks.

Madesimo, een leuke wintersportplaats, direct achter de Splügenpas. Daar waar de Rijn ontstaat, aan de andere kant, in Italië, is het ook geschikt voor fietsers. Sinds juli 2011 heeft Madesimo ook een fietspark. Hier wordt niet gewoon gefietst, maar is deze geschikt voor de trailbuisspecialisten. Daarnaast is 'Made4fun' een nieuwe fietsspeeltuin met 3 mooie aan het terrein aangepaste fietsroutes, die voor veel fietsplezier zullen zorgen.

Madesimo ligt op ongeveer 45 minuten rijden van het Comomeer af.

...während Ihrem Urlaub empfehlen wir auch einen Besuch von:

Sorico

Sorico is een levendig dorp aan het Comomeer met enkele restaurant en alle nodige winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Het is ook het meest noordelijke dorp aan het Comomeer en de rivier de Mera en is praktisch samengebouwd met Gera Lario, waar een grote nieuwe sporthaven ligt. De uitg...

Menaggio

Het vakantieplaatsje Menaggio is het middelpunt van de westoever van het Comomeer en vormt het Noordelijke eind van de 'Tremezzina' rivièra, die ongeveer 8 km lang is en de belangrijkste attracties van het Comomeer herbergt. Het dorp heeft een eigen prive-strand met een zwembad...

Dorio

Dorio ligt op slechts 5 km van Colico en slechts ongeveer 2 km ten zuiden van Olgiasca een schiereiland aan de voet van de berg Legnoncino. De klimatologische omstandigheden zijn gunstig voor eeuwen de teelt van olijfbomen, wijnranken en laurier. Het dorp Dorio bestaat uit de districten Torch...

Hier is een selectie van villa's en appartementen Comomeer:


Casa Silvia

ab 434
pro Woche

Het appartement Casa Silvia, met een groot panoramisch zwembad is gelegen in Vercana. Vanaf hier heeft U een fantastisch uitzicht over het Comomeer.

Casa San Rocco

ab 420
pro Woche

Vakantiewoning San Rocco is ideaal voor een actieve vakantie in een van de mooiste wintersportgebieden ten noorden van het Comomeer. Slechts een paar minuten lopen van de skipiste.

Casa Melissa Primo

ab 399
pro Woche

Het romantische vakantiehuis Casa Melissa ligt op een dominante positie in het zommer-gehucht Argino, hoog boven Domaso en biedt een fantastisch uitzicht op het Comomeer.