Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Acquaseria

Foto van Comomeer vakantie plaats Acquaseria Foto van Comomeer vakantie plaats Acquaseria Foto van Comomeer vakantie plaats Acquaseria

Acquaseria is het belangrijkste dorp in de gemeente San Siro sinds 2003 en is aan de west kust van het Como meer, dichtbij Menaggio.

Acquaseria is authentiek en ligt aan het Como meer op slechts 5 km ten noorden van Menaggio en 9 km ten zuiden van Dongo. Het dorp licht centraal en dichtbij diverse bezienswaardigheden zoals beroemde villa's waaronder Villa Carlotta in Tremezzo en Villa la Collina in Cadenabbia, een favoriete vakantiebestemming van de voormalige bondskanselier Adenauer.

Net buiten Acquaseria, maar nog steeds in de gemeente San Siro, op een romantische locatie aan het meer, ligt Villa Gaeta. Deze villa is bekend als het decor voor de James Bond film Casino Royal.

In Acquaseria vind je prachtige stranden (kiezel) en een boulevard tot aan Rezzonico. Daarnaast is het dorp ook een ideaal uitgangspunt voor wandelen en mountainbiken.

Het kleine, traditionele dorp Acquaseria ligt direct aan het Como meer en heeft verschillende restaurants en bars. Ook zijn er een aantal kleine winkeltjes en een oude kerk. Voor de grote inkopen moet je naar Menaggio of Dongo gaan.

weitere Informationen

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Acquaseria

Gevonden 2 Objekte

1
Foto van Comomeer Vakantiehuis Ortensia_secondo_Acquaseria_10_Balkon

Casa Ortensia Secondo Appartement / 4 Personen
Acquaseria, Comomeer, Lombardy

De prachtig ingerichte Casa Ortensia-Secondo heeft een groot terras met prachtige uitzicht op het meer. Het strand ligt op slechts 50m. en is binnen een paar minuten te bereiken.

Prijs per week ab 434 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Ortensia-Primo_Acquaseria_10_Balkon

Casa Ortensia Primo Appartement / 4 Personen
Acquaseria, Comomeer, Lombardy

De prachtig ingerichte Casa Ortensia-Primo heeft een groot terras met prachtig zicht op het meer. Het strand ligt op slechts 50 m en is in een paar minuten te bereiken.

Prijs per week ab 434 €1